Ayo sampeyan seneng layanan omah kaca Agriculture-stop lengkap lengkap.

Basa
Tampilan Griya ijo
Petani ijo minangka proses ijo minangka proses tanduran lan sayuran ing ekosistem omah kaca. Produsen griya ijo Shengqiang sing nyedhiyakake sampeyan kanthi griya ijo film plastik paling apik, Griya ijo kaca, lembar polycarbonate, lan aksesoris omah kaca, lan aksesoris omah kaca.
Waca liyane
Kaca omah kaca plastik profesional kanggo budidaya sayuran anti-musim

Kaca omah kaca plastik profesional kanggo budidaya sayuran anti-musim

Kaca omah kaca plastik multi-span akeh digunakake kanggo budidaya tomat, sayuran, woh-wohan lan kembang. Bisa nyedhiyakake kahanan katerangan, kelembapan lan suhu sing cocog, nambah output lan nolak bencana alam. Bisa nggawa maju utawa mundur panentu, ngilangi kontradiksi panentu lan panjaluk.
Musikel omah kaca jurang sing luwih murah kanggo didol

Musikel omah kaca jurang sing luwih murah kanggo didol

Turu Ternut Politik Politik Pertanian Cina Omah omah kaca ijo-jangka panjangGriya ijo plastik tunggal plastik tunggal tunnel dumadi saka pipo galvanized kanthi telung lapisan lapisan kanggo bahan panutup. Struktur pigura kasebut prasaja, biaya murah lan gampang diinstal.
China venlo pertanian multi-span griya ijo sheet PC hidroponik

China venlo pertanian multi-span griya ijo sheet PC hidroponik

Griya kaca sheet polikarbonat luwih disenengi jinis Venlo, nggunakake atap multi span, kanthi bentuk struktur modern, stabil, bentuk sing apik, versi lancar, kinerja insulasi termal sing luar biasa, tingkat transmisi cahya moderat, talang udan, jembar gedhe , volume pembuangan, kemampuan tahan angin sing kuwat, cocog kanggo area angin gedhe lan udan. Karakter struktur: 1. Griya ijo diadopsi nganggo kabeh baja minangka sing duwe umur luwih saka 15 taun. Umur lembaran PC paling ora 10 taun. 2. tahan angin / salju sing kuat. 3. Kerangka jinis bolt, gampang dipasang. 4. Desain multi-span kanthi ruang interior gedhe. Iki bisa menehi rasio panggunaan dhuwur lan pilihan sing apik kanggo perkebunan lan operasi mekanis.
Kaca omah PC sing ekonomis lan awet kanthi peralatan ventilasi

Kaca omah PC sing ekonomis lan awet kanthi peralatan ventilasi

Griya kaca sheet polikarbonat luwih disenengi jinis Venlo, nggunakake atap multi span, kanthi bentuk struktur modern, stabil, bentuk sing apik, versi lancar, kinerja insulasi termal sing luar biasa, tingkat transmisi cahya moderat, talang udan, jembar gedhe , volume pembuangan, kemampuan tahan angin sing kuwat, cocog kanggo area angin gedhe lan udan. Karakter struktur: 1. Griya ijo diadopsi nganggo kabeh baja minangka sing duwe umur luwih saka 15 taun. Umur lembaran PC paling ora 10 taun. 2. Ketahanan angin / salju sing kuwat. 3. Kerangka jinis bolt, gampang dipasang. 4. Desain multi-span ana ruang interior sing gedhe. Iki bisa menehi rasio panggunaan dhuwur lan pilihan sing apik kanggo perkebunan lan operasi mekanis.

Profil Perusahaan

Qingzhou Shengqiang Greenhouse Engineering Co.Ltd. Ndhuwur karo filsafat bisnis "Kualitas pertama, pelanggan dhisik" .nggo bengkel ing 40000 meter persegi, kanthi luwih saka 18 taun ing desain kaca, kalebu saka desain kaca lan riset, produksi lan proses, instalasi.


Produk utama: Griya ijo polik poliCarbonate, griya ijo kaca, griya ijo multi span, griya ijo, griya ijo, griya ijo, griya ijo, griya ijo, griya ijo, sistem omah kaca, sistem omah kaca kanthi aksesoris.


Kasus perusahaan
Perawatan Pertanian Film Griya ijo mulya multi-span Yeenhouse ing Kuwait

Perawatan Pertanian Film Griya ijo mulya multi-span Yeenhouse ing Kuwait

Perawatan Pertanian Film Griya ijo mulya multi-span Yeenhouse ing KuwaitPabrik griya ijo komersial: Thanks kanggo kapercayan pelanggan. Kita miwiti nuntut omah kaca ing Kuwait. Sampeyan bisa entuk omah kaca sing bermutu kanthi rega kompetitif
Layanan Company
1. Pabrik omah komersial kita wis melu produksi omah kaca luwih saka 10 taun, duwe akeh produksi lan pengalaman konstruksi lan teknologi konstruksi.
2. Pabrik Griyaon Pertanian Kita duwe desain proyek, kemampuan konstruksi lan manajemen, kanggo nyedhiyakake pelanggan sing luwih apik.
3. Pabrik kita miturut kabutuhan para pelanggan ngrancang program paling apik, ing premis kualitas tinggi kanggo pelanggan ngirit biaya lan nambah efisiensi pelanggan.
4. Pabrik omah komersial kita nawakake garansi setaun. Sawise wektu babar pisan, kita isih bakal dadi rega sing paling wajar kanggo nyedhiyakake panggunaan omah kaca.
Hubungi Kita Entuk Desain Gratis
Kanggo produk lan omah kaca tetanèn sing luwih akeh, welcome kanggo takon AS.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa