Ayo Sampeyan Nikmati Layanan Gawe Gawe Pertanian Profesional Turnkey Lengkap.

Basa
Tampilan Kaca Kaca Pertanian
Pertanian Griya ijo minangka proses budidaya tanduran lan sayuran ing lingkungan ekosistem griya ijo. Produsen omah kaca pertanian rumah kaca Shengqiang bakal nyedhiyakake omah kaca film plastik sing paling apik, griya kaca kaca, omah kaca sheet polikarbonat, lan aksesoris omah kaca.
Waca liyane
Kaca omah kaca plastik profesional kanggo budidaya sayuran anti-musim

Kaca omah kaca plastik profesional kanggo budidaya sayuran anti-musim

Kaca omah kaca plastik multi-span akeh digunakake kanggo budidaya tomat, sayuran, woh-wohan lan kembang. Bisa nyedhiyakake kahanan katerangan, kelembapan lan suhu sing cocog, nambah output lan nolak bencana alam. Bisa nggawa maju utawa mundur panentu, ngilangi kontradiksi panentu lan panjaluk.
China venlo pertanian multi-span griya ijo sheet PC hidroponik

China venlo pertanian multi-span griya ijo sheet PC hidroponik

Griya kaca sheet polikarbonat luwih disenengi jinis Venlo, nggunakake atap multi span, kanthi bentuk struktur modern, stabil, bentuk sing apik, versi lancar, kinerja insulasi termal sing luar biasa, tingkat transmisi cahya moderat, talang udan, jembar gedhe , volume pembuangan, kemampuan tahan angin sing kuwat, cocog kanggo area angin gedhe lan udan. Karakter struktur: 1. Griya ijo diadopsi nganggo kabeh baja minangka sing duwe umur luwih saka 15 taun. Umur lembaran PC paling ora 10 taun. 2. tahan angin / salju sing kuat. 3. Kerangka jinis bolt, gampang dipasang. 4. Desain multi-span kanthi ruang interior gedhe. Iki bisa menehi rasio panggunaan dhuwur lan pilihan sing apik kanggo perkebunan lan operasi mekanis.
Kaca omah PC sing ekonomis lan awet kanthi peralatan ventilasi

Kaca omah PC sing ekonomis lan awet kanthi peralatan ventilasi

Griya kaca sheet polikarbonat luwih disenengi jinis Venlo, nggunakake atap multi span, kanthi bentuk struktur modern, stabil, bentuk sing apik, versi lancar, kinerja insulasi termal sing luar biasa, tingkat transmisi cahya moderat, talang udan, jembar gedhe , volume pembuangan, kemampuan tahan angin sing kuwat, cocog kanggo area angin gedhe lan udan. Karakter struktur: 1. Griya ijo diadopsi nganggo kabeh baja minangka sing duwe umur luwih saka 15 taun. Umur lembaran PC paling ora 10 taun. 2. Ketahanan angin / salju sing kuwat. 3. Kerangka jinis bolt, gampang dipasang. 4. Desain multi-span ana ruang interior sing gedhe. Iki bisa menehi rasio panggunaan dhuwur lan pilihan sing apik kanggo perkebunan lan operasi mekanis.
Kaca omah kaca transparan sing paling bisa disesuaikan

Kaca omah kaca transparan sing paling bisa disesuaikan

Umume jajaran griya ijo lengkungan ambane 8 meter. Struktur utamane yaiku pipa lan profil galvanis panas. Ndhuwur lan sakiwa tengene film PO khusus omah kaca multi-span utawa papan PC ambane 8mm. Transmisi lan jampelane sampurna banget. Ing saubengé sistem shading njaba lan njero dikonfigurasi, uga sistem pendingin kipas rancangan paksa, sistem got, sistem pengambilan embun, bangku gulung lan sistem kontrol elektronik. Sistem kontrol griya ijo jenis iki yaiku kontrol tangan listrik terpusat. Griya ijo lengkungan bisa digunakake kanggo tanduran kembang lan sayuran, uga bisa digunakake minangka omah kaca akuakultur kanggo kembang, sayuran lan wit. Minangka omah kaca hias, uga bisa digunakake minangka restoran ekologis, pameran, pariwisata lan riset ilmiah, uga budaya akuatik lan ternak.
Layanan Perusahaan
1. Pabrik omah kaca komersial kita wis nindakake produksi griya ijo luwih saka 10 taun, duwe akeh pengalaman produksi lan konstruksi lan teknologi.
2. Pabrik omah kaca pertanian duwe desain, konstruksi lan manajemen proyek kanthi proyek, supaya para pelanggan bisa tuku pengalaman sing luwih apik.
3. Pabrik kita miturut kabutuhan pelanggan ngrancang program paling apik, kanthi premis kualitas dhuwur kanggo pelanggan kanggo ngirit biaya lan nambah efisiensi pelanggan.
4. Pabrik omah kaca komersial kita menehi garansi setaun. Sawise periode garansi, kita isih bakal dadi rega paling pas kanggo nyedhiyakake aksesoris omah kaca.
Kasus Perusahaan
Pertunjukan proyek klasik

Pertunjukan proyek klasik

Acara proyek klasik
Babagan Kita
Qingzhou Shengqiang Greenhouse Technology Engineering Co.Ltd.  netepi filosofi bisnis "Kualitas Pertama, Pelanggan Pertama". Iki minangka pabrik kaca profesional, kalebu desain lan riset omah kaca, produksi lan pangolahan, instalasi. Produk utama: Griya ijo sheet polikarbonat, griya kaca kaca, griya ijo film multi span, griya ijo kembang, griya ijo budidaya hidroponik, griya ijo pertanian ternak, griya ijo pertanian, griya ijo komersial, griya ijo wiji, griya ijo film jembar, griya ijo kebon kulawarga, sistem griya ijo kanthi aksesoris.
Perusahaan kasebut dununge ing Kutha Qingzhou, Provinsi Shandong, kanthi luwih saka 10 taun pengalaman manganggo omah kaca. Produsen Griya ijo Shengqiang uga bisa ngrancang omah kaca modern kanthi modern miturut kebutuhan pelanggan beda-beda. Kita adhedhasar prinsip kejujuran, profesionalisme lan semangat karo mitra kanggo pembangunan umum, kerjasama lan win-win.
Hubungi Kita Entuk Desain Gratis
Kanggo luwih akeh babagan pitakon babagan griya ijo pertanian lan produk griya ijo komersial, coba priksa.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa