Ju Lejoni të Kënaqeni me Shërbimin Serrë Bujqësor Profesional me një ndalesë të plotë.

Gjuhe
Ekrani i Bujqësisë
Serra Bujqësia është procesi i kultivimit të të korrave dhe perimeve në një mjedis të ekosistemit serë. Prodhuesit e serrave të bujqësisë së serrave Shengqiang do t'ju ofrojnë serën më të mirë të filmit plastik, serën e qelqit, serën e fletës së polikarbonatit dhe pajisjet serë.
LEXO MË SHUMË
Serë profesionale e filmit plastik për kultivimin e perimeve anti-sezonale

Serë profesionale e filmit plastik për kultivimin e perimeve anti-sezonale

Serra e filmit plastik me shumë hapësira përdoret gjerësisht në kultivimin e domates, perimeve, frutave dhe luleve. Mund të sigurojë kushtet e ndriçimit, lagështisë dhe temperaturës së përshtatshme, duke rritur prodhimin dhe duke iu rezistuar katastrofave natyrore. Mund të sjellë përpara ose prapa provizionin, duke hequr dorë nga kontradiktat e provizionit dhe kërkesës.
Kinë venlo bujqësi serë me fletë hidroponike për PC me shumë hapësira

Kinë venlo bujqësi serë me fletë hidroponike për PC me shumë hapësira

Sera e fletës së polikarbonatit preferohet lloji Venlo, duke përdorur një çati me shumë hapësira, me formën e strukturës moderne, të qëndrueshme, formë të bukur, version të butë, performancë të jashtëzakonshme të izolimit termik, shpejtësi mesatare të transmetimit të dritës, shumë ulluqe me shi, hapësirë ​​të madhe , vëllimi i kullimit, aftësia e fortë e rezistencës ndaj erës, e përshtatshme për zonën e erës së madhe dhe reshjeve të shiut. Karakteret e strukturës: 1. Sera e adoptuar me mbështjellje prej çeliku të plotë si mbajtëse që punojnë më shumë se 15 vjet. Jeta e fletës së PC është të paktën 10 vjet. 2. Rezistencë e fortë ndaj ngarkesës së erës / borës. 3. Kuadri i tipit me bulona, ​​i lehtë për t’u instaluar. 4. Dizajni me shumë hapësira me hapësirën e madhe të brendshme. Mund të ofrojë raport të lartë përdorimi të tokës dhe është zgjedhje e mirë për plantacione të gjera dhe operacion të mekanizuar.
Serrë ekonomike dhe e qëndrueshme për PC me pajisje ventilimi

Serrë ekonomike dhe e qëndrueshme për PC me pajisje ventilimi

Sera e fletës së polikarbonatit preferohet lloji Venlo, duke përdorur një çati me shumë hapësira, me formën e strukturës moderne, të qëndrueshme, formë të bukur, version të butë, performancë të jashtëzakonshme të izolimit termik, shpejtësi mesatare të transmetimit të dritës, shumë ulluqe me shi, hapësirë ​​të madhe , vëllimi i kullimit, aftësia e fortë e rezistencës ndaj erës, e përshtatshme për zonën e erës së madhe dhe reshjeve të shiut. Karakteret e strukturës: 1. Serë e miratuar me mbështjellje çeliku të plotë si mbajtës të cilët punojnë më shumë se 15 vjet. Jeta e fletës së PC është të paktën 10 vjet. 2. Rezistencë e fortë ndaj ngarkesës së erës / borës. 3. Kuadri i tipit me bulona, ​​i lehtë për t’u instaluar. 4. Dizajni me shumë hapësira me hapësirën e madhe të brendshme. Mund të ofrojë raport të lartë përdorimi të tokës dhe është zgjedhje e mirë për plantacione të gjera dhe operacion të mekanizuar.
Serë plastike transparente e personalizueshme me çmimin më të mirë

Serë plastike transparente e personalizueshme me çmimin më të mirë

Shumica e hapësirave të serës së harkut janë 8 metra të gjerë. Struktura kryesore e tij është tuba dhe galvanizimi i nxehtë. Pjesa e sipërme dhe përreth është film i veçantë PO i serrës me shumë hapësira ose bordi i PC me gjerësi 8 mm. Transmetueshmëria dhe izolimi i saj janë shumë perfekte. Përreth tij është konfiguruar sistemi i hijes së jashtme dhe të brendshme, si dhe sistemi i ftohjes së tifozit të tërhequr me forcë, sistemi i kullimit, sistemi i marrjes së vesës, stolat e rrotullimit dhe sistemi i kontrollit elektronik. Sistemi i kontrollit të këtij serra është kontrolli elektrik i centralizuar i duarve. Serra e harkut mund të përdoret për mbjelljen e luleve dhe perimeve, gjithashtu mund të përdoret si serë e akuakulturës për lule, perime dhe pemë. Si serë zbukuruese, ajo gjithashtu mund të përdoret si restorant ekologjik, ekspozitë, turizëm dhe kërkim shkencor, si dhe kultura e ujit dhe bagëtisë.
Shërbimi i Kompanisë
1. Fabrika jonë serë tregtare është e angazhuar në prodhimin e serrave për më shumë se 10 vjet, ka një përvojë të pasur dhe teknologji të prodhimit dhe ndërtimit.
2. Fabrika jonë e serrave bujqësore ka aftësi të hartimit, ndërtimit dhe menaxhimit të projektit, për t'ju ofruar klientëve një përvojë më të mirë të blerjes.
3. Fabrika jonë në përputhje me nevojat e klientëve harton programin më të mirë, në premisën e një cilësie të lartë për klientët për të kursyer kosto dhe për të rritur efikasitetin e klientit.
4. Fabrika jonë serë tregtare ofron një garanci një vjeçare. Pas periudhës së garancisë, ne do të jemi akoma çmimi më i arsyeshëm për të siguruar zëvendësimin e aksesorëve të serrës.
Rasti i Kompanisë
Shfaqje klasike e projekteve

Shfaqje klasike e projekteve

Shfaqja e projektit klasik
Rreth Nesh
Qingzhou Shengqiang Serë Teknologjia Inxhinieri Co.Ltd.  i përmbahet filozofisë së biznesit të "Cilësia e parë, konsumatori i parë". isshtë një prodhim profesional serrë, përfshirë hartimin dhe kërkimin e serës, prodhimin dhe përpunimin, instalimin. Produktet kryesore: Serë me fletë polikarbonat, serë xhami, serë me shumë hapësira filmi, serrë lulesh, serë kultivimi hidroponike, serë bujqësore për blegtori, serrë bujqësore, serë komerciale, serrë mbjellëse, serë me film me një shtrirje të vetme, serë e kopshtit familjar, sistem serrë me pajisje.
Kompania është e vendosur në Qingzhou City, Provinca Shandong, me më shumë se 10 vjet përvojë në ndërtimin e serrave. Prodhuesit e Serave Shengqiang gjithashtu mund të projektojnë serë moderne komerciale të nivelit të lartë në përputhje me nevojat e ndryshme të klientëve. Ne bazohemi në parimin e ndershmërisë, profesionalizmit dhe entuziazmit me partnerët tanë për zhvillimin e përbashkët, bashkëpunimin dhe fitoren.
Na Kontaktoni Merrni Dizajnin Falas
Për më shumë pyetje në lidhje me serën e bujqësisë dhe produktet serë komerciale, mirëprituni të na kërkoni.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip