Hayu Anjeun Ngarasakeun Turnkey Full-One-stop Layanan Tatanén Profesional.

Bahasa
Tampilan Rumah Kaca Tatanén
Pertanian Rumah Kaca mangrupikeun prosés ngokolakeun pepelakan sareng sayuran dina lingkungan ékosistem rumah kaca. Pabrikan rumah kaca bumi rumah kaca bumi Shengqiang bakal nyayogikeun anjeun rumah kaca pilem palastik pangsaéna, rumah kaca kaca, rumah kaca lambar polikarbonat, sareng asesoris rumah kaca.
MACA DEUI
Rumah kaca pilem palastik profesional pikeun budidaya sayuran anti usum

Rumah kaca pilem palastik profesional pikeun budidaya sayuran anti usum

Kaca imah kaca pilem plastik multi-jengkol seueur dianggo dina ngokolakeun tomat, sayuran, buah sareng kembang. Éta tiasa nyayogikeun kaayaan katerangan anu cocog, kalembaban sareng suhu, ningkatkeun kaluaran sareng nolak bencana alam. Éta tiasa nyayogikeun atanapi mundurkeun bekel, ngantunkeun kontradiksi panyediaan sareng paménta.
Cina venlo pertanian multi-bentang hidroponik PC lambar rumah kaca

Cina venlo pertanian multi-bentang hidroponik PC lambar rumah kaca

Rumah kaca lambar polikarbonat langkung dipikaresep jinis Venlo, nganggo hateup multi span, kalayan bentuk struktur modern, stabil, bentuk anu saé, versi lemes, kinerja insulasi termal anu luar biasa, tingkat transmisi cahaya sedeng, seueur talang hujan, rentang ageung , volume solokan, kamampuan tahan angin anu kuat, cocog pikeun daérah angin ageung sareng hujan. Karakter struktur: 1. Greenhouse diadopsi sareng keels waja salaku panyekel anu hirupna langkung ti 15 taun. Umur lambar PC sahenteuna 10 taun. 2.Tahanan angin / salju kuat. 3. Kerangka jenis anu dibungkus, gampang dipasang. 4. Desain multi-bentang tina rohangan interior anu ageung. Éta tiasa nawiskeun rasio panggunaan luhur lahan sareng mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun perkebunan anu lega sareng operasi mékanis.
Rumah kaca PC anu ékonomis sareng awét sareng alat-alat ventilasi

Rumah kaca PC anu ékonomis sareng awét sareng alat-alat ventilasi

Rumah kaca lambar polikarbonat langkung dipikaresep jinis Venlo, nganggo hateup multi span, kalayan bentuk struktur modern, stabil, bentuk anu saé, versi lemes, kinerja insulasi termal anu luar biasa, tingkat transmisi cahaya sedeng, seueur talang hujan, rentang ageung , volume solokan, kamampuan tahan angin anu kuat, cocog pikeun daérah angin ageung sareng hujan. Karakter struktur: 1. Tangkuban bumi diadopsi kalayan keels waja salaku panyekel anu hirupna langkung ti 15 taun. Umur lambar PC sahenteuna 10 taun. 2. Katahanan angin / salju beban anu kuat. 3. Kerangka jenis anu dibungkus, gampang dipasang. 4. Desain multi-bentang whit interior ageung. Éta tiasa nawiskeun rasio panggunaan luhur lahan sareng mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun perkebunan anu lega sareng operasi mékanis.
Harga pangalusna rumah kaca plastik transparan disesuaikan

Harga pangalusna rumah kaca plastik transparan disesuaikan

Kaseueuran bentang rumah kaca lengkah lébar 8 méter. Struktur utama na nyaéta pipa panas-galvanisasi sareng profil. Luhur sareng sakurilingna nyaéta pilem PO khusus tina rumah kaca multi-bentang atanapi papan PC lega 8mm. Transmisi sareng insulasi na sampurna pisan. Di sakurilingna sistem shading luar sareng batin dikonfigurasi, ogé sistem pendinginan kipas draf anu dipaksa, sistem drainase, sistem embun nyokot, bangku gulung sareng sistem pengendali éléktronik. Sistem pengendalian rumah kaca jenis ieu nyaéta kontrol tangan listrik terpusat. Rumah kaca lengkungan tiasa dianggo pikeun melak kembang sareng sayuran, ogé tiasa dijantenkeun rumah kaca akuakultur pikeun kembang, sayuran sareng tangkal. Salaku rumah kaca hias, éta ogé tiasa dianggo salaku réstoran ékologis, paméran, pariwisata sareng panilitian ilmiah, ogé budaya akuatik sareng ternak.
Layanan Perusahaan
1. Pabrik rumah kaca komérsial kami parantos ngiringan produksi rumah kaca langkung ti 10 taun, ngagaduhan kabeungharan produksi sareng pangalaman konstruksi sareng téknologi.
2. Pabrik rumah kaca pertanian urang gaduh desain proyek, konstruksi sareng kamampuan manajemen proyek, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan pangalaman mésér anu langkung saé.
3. Pabrik kami numutkeun kabutuhan konsumén mendesain program anu pangsaéna, dina premis kualitas luhur pikeun konsumén pikeun ngirit biaya sareng ningkatkeun efisiensi pelanggan.
4. Pabrik rumah kaca komérsial kami nawiskeun garansi sataun. Saatos periode jaminan, urang bakal tetep harga anu paling lumayan pikeun nyayogikeun asesoris rumah kaca.
Kasus Perusahaan
Acara proyék klasik

Acara proyék klasik

Acara proyék klasik
Tentang Kami
Qingzhou Shengqiang Tangkuban Bumi Téknik Téhnologi Co.Ltd.  taat kana filsafat bisnis "Kualitas Mimiti, Palanggan Kahiji". Éta mangrupikeun ngadamel rumah kaca profesional, kalebet kana desain rumah kaca sareng panilitian, produksi sareng pamrosésan, pamasangan. Produk utama: rumah kaca lambar polikarbonat, rumah kaca kaca, rumah kaca multi span, rumah kaca kembang, rumah kaca budidaya hidroponik, rumah kaca tatanén, rumah kaca pertanian, rumah kaca komersial, rumah kaca bibit, rumah kaca pilem bentang tunggal, rumah kaca taman kulawarga, sistem rumah kaca sareng asesoris.
Perusahaan perenahna di Kota Qingzhou, Propinsi Shandong, kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina ngawangun rumah kaca. Pabrikan Rumah Kaca Shengqiang ogé tiasa mendesain rumah kaca komérsial modéren luhur numutkeun kabutuhan anu béda-béda konsumén. Kami dumasar kana prinsip kajujuran, profesionalisme sareng sumanget sareng mitra kami pikeun ngembangkeun umum, kerjasama sareng win-win.
Hubungi Kami Kéngingkeun Desain Gratis
Kanggo langkung seueur perkebunan pertanian sareng produk rumah kaca komérsial patarosan anu aya hubunganana, wilujeng sumping ka kami.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese