Tampilan parangkat rumah tangga
Parahu rumah kaca nyaéta prosés ngembangkeun halaman sareng sayuran dina lingkungan ékosystem rumah kaca. Téhnologi Boyda bakal nyayogikeun anjeun nganggo motor Pileud Pilik Pianipan, kaca Karbas, lambaran kembang poligelasi, sareng aksésori kulkét.
MACA DEUI
Rumah kaca pilem palastik profesional pikeun budidaya sayuran anti usum

Rumah kaca pilem palastik profesional pikeun budidaya sayuran anti usum

Kaca imah kaca pilem plastik multi-jengkol seueur dianggo dina ngokolakeun tomat, sayuran, buah sareng kembang. Éta tiasa nyayogikeun kaayaan katerangan anu cocog, kalembaban sareng suhu, ningkatkeun kaluaran sareng nolak bencana alam. Éta tiasa nyayogikeun atanapi mundurkeun bekel, ngantunkeun kontradiksi panyediaan sareng paménta.
Murah anu murah

Murah anu murah

Budaya pertanian Cina Cina torowongan twelhyouses-span tunggalBodas plastik spéras tunggal tunggal diwangun ku pipa kawat anu panas kalayan tilu pilem lapisan pikeun bahan panutup. Struktur pigura Basajan, karasa garing sareng gampang dipasang.
Cina venlo pertanian multi-bentang hidroponik PC lambar rumah kaca

Cina venlo pertanian multi-bentang hidroponik PC lambar rumah kaca

Rumah kaca lambar polikarbonat langkung dipikaresep jinis Venlo, nganggo hateup multi span, kalayan bentuk struktur modern, stabil, bentuk anu saé, versi lemes, kinerja insulasi termal anu luar biasa, tingkat transmisi cahaya sedeng, seueur talang hujan, rentang ageung , volume solokan, kamampuan tahan angin anu kuat, cocog pikeun daérah angin ageung sareng hujan. Karakter struktur: 1. Greenhouse diadopsi sareng keels waja salaku panyekel anu hirupna langkung ti 15 taun. Umur lambar PC sahenteuna 10 taun. 2.Tahanan angin / salju kuat. 3. Kerangka jenis anu dibungkus, gampang dipasang. 4. Desain multi-bentang tina rohangan interior anu ageung. Éta tiasa nawiskeun rasio panggunaan luhur lahan sareng mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun perkebunan anu lega sareng operasi mékanis.
Rumah kaca PC anu ékonomis sareng awét sareng alat-alat ventilasi

Rumah kaca PC anu ékonomis sareng awét sareng alat-alat ventilasi

Rumah kaca lambar polikarbonat langkung dipikaresep jinis Venlo, nganggo hateup multi span, kalayan bentuk struktur modern, stabil, bentuk anu saé, versi lemes, kinerja insulasi termal anu luar biasa, tingkat transmisi cahaya sedeng, seueur talang hujan, rentang ageung , volume solokan, kamampuan tahan angin anu kuat, cocog pikeun daérah angin ageung sareng hujan. Karakter struktur: 1. Tangkuban bumi diadopsi kalayan keels waja salaku panyekel anu hirupna langkung ti 15 taun. Umur lambar PC sahenteuna 10 taun. 2. Katahanan angin / salju beban anu kuat. 3. Kerangka jenis anu dibungkus, gampang dipasang. 4. Desain multi-bentang whit interior ageung. Éta tiasa nawiskeun rasio panggunaan luhur lahan sareng mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun perkebunan anu lega sareng operasi mékanis.

Profil Perusahaan

Téknologi rumah kaca Shengezhou Shengqiang Streethinging Ko.ltd. Nyiut kana filsafat bisnis tina "Kualitas Mimiti, customer Mimiti" .Thar kerja cove croup 40000 meterna pasagi, kalayan langkung ti 18 taun sareng pamaksulkeun, pengursi, pamungkas.


Produk utama: Sarebun Fock policarbonasi, kaca kaca, mulsa rumah kaca plan, rumah kaca kembang, rumah kaca tutuwuhan, rumah kaca, rumah kaca, rumah kaca, rumah kaca, rumah kaca, rumah kaca sareng diakses. Tarakum lapara.


Per sabab
Rumah kaca pertanian multi-bentang film payi film di Kuwait

Rumah kaca pertanian multi-bentang film payi film di Kuwait

Rumah kaca pertanian multi-bentang pilemPabrik rumah kaca Cina: Hatur nuhun pikeun amanah konsumén urang. Kami ngamimitian nyéépkeun kaca kaca di Kuwait. Anjeun tiasa kéngingkeun imah huruf anu berkualitas sareng harga kalapa
Jasa perusahaan
1. pabrik rumahun urang komersilénakeun aktipitas produksi rumah kaca leuwih ti 10 taun, ngagaduhan kabeungheuk produksi sareng pangalaman pangwangunan sareng téknologi sareng téknologi.
2. Pubaran taman rumah kaca urang ngagaduhan desain prescu, konstruksi sareng kamampuan ménjemén prying ieu, pikeun masihan pangasilan kalayan pangalaman mésér anu langkung saé.
3. pabrik kami numutkeun kabutuhan konsumén desain program anu pangsaéna, dina praidén luhur anu bagikeun sabab ngabayangkeun biaya sareng ningkatkeun efisiensi palanggan.
4. pabrik rumah kaca komérsial urang nawiskeun garansi sataun. Saatos jaman gurus gurus gurus keni, urang bakal tetep ngahasilkeun pangaruh anu langkung saé pikeun ngagantian aksésori rumah kaca.
Hubungi kami kéngingkeun desain gratis
Pikeun langkung seueur tatanar sareng produk rumah kaca panarapan komersil patarosan, kénéh pikeun naroskeun panalungtikan AS.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese