Hayu Anjeun Ngarasakeun The Turnkey Pinuh hiji-eureun Layanan Rumah Tangga Pertanian Profesional.

Bahasa
Tatanén Tangkuban Parahu Témbongkeun
Pertanian Rumah Kaca mangrupikeun prosés ngokolakeun pepelakan sareng sayuran dina lingkungan ékosistem rumah kaca. Pabrik rumah kaca tatanén rumah kaca Shengqiang bakal nyayogikeun anjeun rumah kaca pilem palastik pangsaéna, rumah kaca kaca, rumah kaca polikarbonat, sareng asesoris rumah kaca.
MACA DEUI
Tatanén multi-span kaca rumah kaca pikeun penanaman / paméran / sightseeing

Tatanén multi-span kaca rumah kaca pikeun penanaman / paméran / sightseeing

Kaca rumah kaca tumuwuh tenda adopts pigura baja panas-galvanized, bahan nutupan ilahar dipaké 4-5mm kualitas luhur kaca ngambang atawa kaca tempered, glazing ganda: 4 + 6 + 4mm, 5 + 6 + 5mm. transmittance lampu gede ti 90%, tapi ogé bisa milih bahan panutup nurutkeun sarat customer, luhureun rumah kaca jeung dikurilingan ku kaca dibereskeun aluminium husus.Struktur jeung KonfigurasiRorongkong 1.The dijieun ku tabung baja rectangular anu tiis-digulung, dua sisi panas-galvanizing.2.The rumah kaca bisa collocated kalawan sababaraha sistem perlu, kayaning, jero&luar sistem shading, sisi&Sistim ventilasi hateup, pemanasan&sistem cooling, jsb.3.The bahan panutup ngawengku dua rupa spésifikasi glass.The kerung téh 4mm + 9mm + 4mm na 5mm + 6mm + 5mm.4.This tipe rumah kaca bisa ngawujudkeun kontrol calakan tur pinuh otomatis, biasana dipaké pikeun penanaman kembang jeung sayur, rumah kaca panalungtikan ilmiah, Ecological réstoran hotél, pasar kembang, tampilan sightseeing jeung pembibitan seedling.
Rumah kaca pilem palastik profésional pikeun budidaya sayur anti usum

Rumah kaca pilem palastik profésional pikeun budidaya sayur anti usum

Rumah kaca pilem palastik multi-span loba dipaké dina budidaya tomat, sayuran, bungbuahan jeung kembang. Éta tiasa nyayogikeun kaayaan katerangan anu cocog, Uap sareng suhu, ningkatkeun kaluaran sareng nolak bencana alam. Bisa mawa maju atawa mundur rezeki, remitting kontradiksi rezeki jeung paménta.
Harga pangalusna customizable rumah kaca palastik transparan

Harga pangalusna customizable rumah kaca palastik transparan

Sabagéan ageung bentang rumah kaca lengkung lebarna 8 méter. Struktur utama na nyaéta pipa panas-galvanizing sareng profil. Luhureun sareng sakurilingna mangrupikeun pilem PO khusus tina rumah kaca multi-span atanapi papan PC anu lega 8mm. Transmisi sareng insulasina sampurna pisan. Sabudeureun éta sistem shading luar jeung jero geus ngonpigurasi, kitu ogé draf kapaksa Sistim cooling kipas, sistem drainase, embun picking up sistem, rolling bangku jeung sistem kontrol éléktronik. Sistem kontrol rumah kaca jenis ieu mangrupikeun kontrol tangan listrik terpusat.Rumah kaca Arch bisa dipaké pikeun penanaman kembang jeung sayur, ogé bisa dipaké salaku rumah kaca aquaculture pikeun kembang, sayur jeung tangkal. Salaku rumah kaca hias, éta ogé tiasa dianggo salaku réstoran ékologis, pameran, pariwisata sareng panalungtikan ilmiah, ogé budaya akuatik sareng ingon-ingon.
Murah rumah kaca sayur single-span tatanén pikeun dijual

Murah rumah kaca sayur single-span tatanén pikeun dijual

Cina Budaya Tatanén Poly Torowongan Tangkuban Parahu Single-Span Tangkuban ParahuTunggal bentang palastik torowongan rumah kaca diwangun ku pipe galvanized panas kalayan tilu lapisan pilem pikeun bahan panutup. Struktur pigura téh basajan, ongkos mirah tur gampang pikeun masang.

Profil Perusahaan

Qingzhou Shengqiang Tangkuban Parahu Téhnologi Téknik Co.Ltd. tataman kana falsafah bisnis "Quality First, Customer First" .The workshop coves wewengkon 40000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 18 taun pangalaman dina builiding rumah kaca, kaasup ti desain rumah kaca jeung panalungtikan, produksi jeung ngolah, instalasi.


Produk utama: Polikarbonat lambar rumah kaca, kaca rumah kaca, multi bentang pilem rumah kaca, kembang rumah kaca, hidroponik budidaya rumah kaca, peternakan rumah kaca, tatanén rumah kaca, rumah kaca komérsial, seeding rumah kaca, single bentang pilem rumah kaca, taman kulawarga rumah kaca, sistem rumah kaca jeung asesoris.


Kasus Perusahaan
Proyék Rumah Kaca Film Multi-Span Pertanian di Kuwait

Proyék Rumah Kaca Film Multi-Span Pertanian di Kuwait

Proyék Rumah Kaca Film Multi-Span Pertanian di KuwaitProdusén rumah kaca komérsial Cina: Hatur nuhun pikeun kapercayaan konsumén urang. Urang ngamimitian ngawangun rumah kaca kaca di Kuwait. Anjeun tiasa kéngingkeun imah kaca kualitas luhur kalayan harga anu kompetitif
Palayanan Perusahaan
1. pabrik rumah kaca komérsial kami geus kalibet dina produksi rumah kaca pikeun leuwih ti 10 taun, boga kabeungharan produksi jeung pangalaman konstruksi jeung téhnologi.
2. Pabrik rumah kaca tatanén kami gaduh desain proyék, konstruksi sareng kamampuan manajemén proyék, pikeun nyayogikeun palanggan pangalaman pameseran anu langkung saé.
3. Pabrik kami nurutkeun pangabutuh konsumén ngarancang program pangalusna, dina premis kualitas luhur pikeun konsumén pikeun ngahemat waragad sarta ngaronjatkeun efisiensi customer.
4. pabrik rumah kaca komérsial kami nawarkeun jaminan hiji taun. Saatos periode jaminan, urang bakal tetep jadi harga paling lumrah pikeun nyadiakeun ngagantian asesoris rumah kaca.
Taros Kami Kéngingkeun Desain Gratis
Pikeun langkung seueur patarosan tatanén rumah kaca sareng produk rumah kaca komérsial, wilujeng sumping naroskeun ka kami.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun